Un entorn meravellós

Les poblacions més properes

Artés

A 15 minuts   

Artés té una gran tradició vitivinícola amb una representació dels cellers més antics de la D.O. Pla de Bages. Té una important oferta gastronòmica.

Calders

A 15 minuts 
Calders té una important oferta gastronòmica.

Moià

A 25 minuts   
Moià té una oferta cultural molt interesant i una tradició de productes elaborats artesanalment de gran qualitat.

20190520_194101

La riera de Malrubí

La casa esta vorejada per la riera de Malrubí i al fons tenim el cingle de la Riba Tallada un lloc de gran interès geològic on es poden observar les diferents acumulacions dels sediments produïdes durant milers d’anys. Al costat de la masia hi ha unes granges d’engreix de porc i als voltants hi ha vaques en les zones de pastura. A cinc minuts a peu, un cop travessat la riera de Malrubí entre camps de cereals tenim una petita plantació de vinya que podreu visitar.

La fauna i la flora estan a l’abast de tots el que tenen un interès especial per la natura.

GeoParc

Un dels llocs a destacar son les Coves del Toll d’un gran interès geològic. Són unes coves prehistòriques situades a Moià (Barcelona) a la Catalunya central que tenen un total de 1.148 m. de profunditat, la part visitable és de 180.55 m. i té forma de L.

El Parc Geològic i Miner de la Catalunya Central és un projecte vertebrador que posa en valor els atractius geològics i miners del territori així com els actius turístics sota un denominador comú, el geoturisme, amb una oferta turística interessant i de qualitat, que integra cultura, natura, geologia, mineria i gastronomia.

 

Llegir més

initial image

Activitas

Viu grans experiències
Gastronomia, esports i més.
1234
123
marisqueria-can-ladis-sant
Translate »