1805_5096 copia

La casa

La masia està preparada per fer l’activitat de turisme rural i tallers de natura. Ideal per a grups d’amics i famílies, la casa disposa de tots els elements i electrodomèstics necessaris per passar uns dies magnífics

Distribució interior

La casa disposa de dues habitacions sota teulada (golfes) a la planta superior amb bany complet i capacitat per quatre persones cadascuna distribuïdes amb un llit de matrimoni i dos individuals  (Capacitat 4+4= 8 places)

A la sala gran hi ha quatre habitacions. Dues amb capacitat per a dues persones (llit de matrimoni) i dues amb capacitat de 3 persones, llit de matrimoni i llit individual (Capacitat total de 10 persones) i dos banys a la mateixa sala per compartir.

Al pis inferior tenim la cuina completa amb llar de foc, un bany complet i una sala d’estar amb un llit de matrimoni ideal per gent gran que no tingui de pujar escales. Tot a la mateixa planta.

La planta baixa és la entrada principal i consta de la cuina original amb la llar de foc que mantén el seu estat original de la masia actualment fa les funcions de museu per veure com vivien els nostres avantpassats. A la dreta una sala gran per fer activitats amb un projector de pantalla gran, home cinema, cuina, rentadora, biblioteca i TV. Escalfat amb una estufa de pellet per mantenir el caliu

 

A la planta inferior tenim el celler

A la planta inferior tenim el celler i les botes on elaborem els vins i caves per al nostre consum, que en breu comercialitzarem.

Plànol de distribució

Detall Entrada Principal

Detall 1ª Planta

Detall 2a Planta

Detall Buhardilla

Serveis

15 Persones

7 habitaciones

5 Lavabos

Llençols i tovalloles

Wifi

TV, DVD,
Home cinema.

Projector de pantalla

Piscina

Cuina totalment equipada

Barbacoa exterior

Calefacció

Rentadora

Exterior

La casa te un barri tancat on podeu deixar els cotxes i utensilis que porteu. Dins aquest barri, trobareu la barbacoa, la piscina i un ampli espai per jugar a pilota i fer activitats a l’aire lliure.
Als voltants de la casa tenim la riera de Malrubí amb un entorn natural preciós, ideal per fer caminades i observar la natura en estat pur on podeu gaudir de la tranquil·litat i del silenci, únicament trencat per el cant dels ocells. Si teniu interès per la geologia podreu observar la Ribatallada, muntanya en la que es pot veure les diferents èpoques a traves dels seus sediments acumulats a la paret. Si el vostre interès esta encaminat en el món del vi, tenim plantada vinya a 300 metres de la masia i podreu veure l’evolució dels ceps segons l’època de l’any.

Un entorn meravellós

Els pobles
773px-Església_de_Sant_Vicenç_de_Calders_-_001
GeoParc
masribatalladacuevasGeoParc copia
La riera de Malrubí
20190520_194101
Translate »